Tuesday, July 27, 2010

Penyakit Tayang Duit




Penyakit tayang duit. Siapalah pelopornya? Makin banyak pula kemunculan gambar-gambar duit di Facebook. Ada banyak lagi gambar, tapi tak mahulah aibkan wajah orang. Jadi kita tunjuk yang tak nampak muka. Rasanya semua dah tau, ini adalah "marketing strategy" oleh mereka yang mempromosi MLM syarikat mereka. Pada aku ini semua menipu orang ramai. Henti-hentikanlah buat gambar sebegini. Sudahlah tag orang sesuka hati di Facebook, dapat sumpah seranah je. Ingatlah, tiada yang mudah di dunia ni. Dah ramai kena tipu weh!

7 feedbacks:

Hazzy Ishak said...

duit orang boleh lah menunjuk-nunjuk.entah2 duit sendiri ada 20sen je.hehe

saya setuju bab tag nak join MLM ni, menyampah gila.

Kujie said...

cuba suruh dia g bank bawa mcm gitu..hehehe


pernah bawa cash 25 ribu...masuk dlm poket seluar je g bank in ...makcik2 cleaner mcm ni sapa pun tak teringin nk samun

tak de pula rasa nak tangkap gambar duit tu..aish...kalau tidak boleh tayang2 kt orang..kena penyakit !

firahadifa said...

agreed!

tak de yg mudah , tak de yg senang , tak de yg pantas

Jard The Great said...

seyes aku jugak menyampah dgn golongan berpenyakit duit neh!!! arghh! *emo lak.. ehehe

J. Love said...

eh tayang duit dah tak main dah sekarang.

diorang suka tayang statement, pastu tayang nama kat statement, pastu tayang no account skali. senang sikit 'orang pandai pandai' nak transfer kat akaun sendiri. kan kan kan?

maslinamansor said...

duit along per...

fndrocka said...

tayang duit...tayang kereta...tayang pagar rumah...semau ada.haha

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails