Friday, July 9, 2010

Bush vs Ariel Peterpan 21cm : Muffler Siapa Lebih Hebat?

Pakar forensik nyata berpuas hati dengan ujian fizikal terhadap Ariel.
(tolerance 1-2cm..ralat paralaks)

Apa yang 21cm? Size mikrofon Ariel guna ke? Atau mungkin panjang kasut Ariel? Size Muffler? Aku tak pasti, tapi dalam suratkhabar kata..urmm..tak apalah. Korang bacalah sendiri ya..

Sambil itu, bekas Presiden USA si George Bush juga tak mahu mengalah, dia kata dia punya lebih besar! Betul ke? Meh tengok..


Kalau secara kasar, muffler dia dalam 5cm. Tapi sembang kencang.
Patutlah satu dunia tak suka dia nih. Kata muscle car..tapi

Kesimpulan, Ariel Peterpan juara face-off antara George Bush. Juara apa? Panjang muffler la kut? Haha

p/s : entry release tension setelah separuh hari meeting dalam kesejukan. Kehkehkeh.

9 feedbacks:

Hazzy Ishak said...

benda tutttt pun nak cerita dorang ni, indon indon

maslinamansor said...

sat lagi ada la orang p ukur 21cm tu panjang mana... hehehe

Faizal The Newscaster said...

Hazzy >
haha..biasalah tu apa-apa asalkan ariel..orang tengah hot tuh

maslinamansor >
tu la dia..mesti ada pegi cari pembaris nak check..

Miey said...

21 cm? Patut le awek Japan tu nak dia..

tokwan said...

21cm masa temperature naik ke tak? hahaha

reena said...

21cm???!! Crazy!

SiMon Har said...

haha! 21cm panjang...

suhaisweet said...

Visiting here friend..Nice..Special contest bring to u.. Don’t Miss it!

J. Love said...

patutlah dia jadi porn star. pakej baekk punya.

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails