Friday, July 23, 2010

AXE bawa pembaca wanita ke blog aku?


Terkejut tengok statistic visitors ke blog aku 2-3 menjak ni. Graf menunjukkan 90% visitors adalah perempuan, dan selebihnya lelaki. Oh nasib baik tiada golongan dua alam dalam graf itu. Aku pun macam pelik, macamana boleh ramai perempuan datang baca blog ni. Masa aku buat entri ini dan ini dah mula nampak peningkatan female readers blog ni.

Kenapa yer? cari punya cari punya cari, baru aku perasan. Lepas belek-belek dashboard Nuffnang aku, rupanya ada iklan buffered AXE deodorant lah. Patutlah! Kuasa AXE effect berlaku kat blog ni.


Inilah dia sebab musababnya. AXE deodorant menyembur dalam blog aku. Tapi takdelah selalu, sebab blog aku ni trafik slow sikit, walaupun ramai perempuan baca (ewah). Jadi harap-harap AXE effect akan membawa lebih ramai lagi pembaca wanita ke blog FTN. Tapi aku taklah teruja sampai nak beli deodorant AXE yang mahal itu. Haha

+ + + + + + +

call jangan tak call, tak mainlah twitter tau


p/s : peh tipu gila graf tu, ape punya turrr..nasib baik AXE kasi idea aku tulis entri malam ini. Haha

Sessi soal jawab di FormSpring FTN!

6 feedbacks:

BeaN MorENo said...

haha...ko pun terpengaruh ke bro?

nas said...

tapi seyes pembaca blog majoritinyer orang pompuan..diantara 70% gitu....huhu..tapi kamo 'bernasib baik' dapat 90% hehehehee...:P

jom bace entri terbaru nas:

gunalah tandas dengan betul

Sharinginfoz said...

yang penting ramai yang masuk kan

ken said...

aiya.. i should use AXE too.. can get girls easily =P

Hazzy Ishak said...

ken nak try AXE pulak tu..

maslinamansor said...

semalam member try bau... ada satu jer leh masuk... yang lain, sakit kepala...

memang mahal...

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails