Monday, July 5, 2010

Iklan AXE Effect Yang Geli Geleman (Geli Mat..Geli Mat)

Macam-macam jenis iklan/adverts ada di kaca televisyen. Kadang-kadang aku tak faham kaitan iklan dengan produk terbabit. Sejauh mana kebenarannya, memang tak boleh nak buktikan. Sekarang ni musim iklan produk AXE. Siri iklan AXE Effect sedang ditayangkan di TV. Sebenarnya ia sebuah iklan produk deodorant. Tetapi apakah aku akan jadi sehebat lelaki-lelaki dalam iklan tersebut? Gunakan deodorant AXE di ketiak masam, dan tunggu saja awek-awek hot and spicy datang memberi nombor telefon pada kita. Mungkin kesannya bergantung kepada paras rupa, dan kadar bau ketiak masing-masing. Haha

Apa pun, ini ada satu lagi versi iklan AXE Effect, tapi tidak ditayangkan di negara kita. Kalau tak silap ini versi Italy. Cilakak lawak ah perang dua jejaka ini. Tengok sajalah.




5 feedbacks:

Matjoe said...

1st.
:P

go germany

Faizal The Newscaster said...

hehehe..Germany of course!!

maslinamansor said...

pasal deodorent jer tertawan... kat wanita tak de ker...?

Faizal The Newscaster said...

maslinamansor >
tu ler dia..iklan macam2..kadang-kadang tak faham dibuatnya

~~Masha~~ said...

geli sihh..air ketiak..huhu...

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails