Sunday, July 4, 2010

To All Germany Fans! Listen To This Cool Song


Wir werden wieder weltmeister sein!!!
We are going to be the world cup champion again!!!

Double Trouble
(original photo from soccernet.com)


Legend in the making. 14th World Cup total tally
(original photo from soccernet.com)

Wave your flag!
(original photo from soccernet.com)


+ + + + + + +

Seronok betul bila pasukan sokongan kita menang. Apatah lagi menang dengan team reputasi besar macam England dan Argentina. Dengan nama-nama besar dan menjadi pilihan juara, sudah tentu semua meramalkan Argentina ke final, tetapi lain pula jadinya semalam. Barisan muda Germany bermain dengan baik dan sebaliknya membelasah Argentina dan Maradona 4 gol berbalas 0. Lahm sememangnya salah seorang pemain pertahanan terbaik dunia setakat ini. Dia berjaya membuat kritikal tackle dengan timing yang baik untuk menampan rembatan-rembatan dari Messi, Tevez, dan Higuain.

Next, Germany menanti Spain di semi-finals. Yeah, another entertaining match awaits!

5 feedbacks:

LORD ZARA 札拉 said...

Klose!!!

hanaKir@ said...

huh..viaa..haha

yanie said...

Deutschland größte Hoffnung!! Hoffentlich, dass die junge Mannschaft schaffen wird ;) und dann kriegen wir überall frei. weee~

Matjoe said...

jgn riak dulu. spain pon ganas gak

Faizal The Newscaster said...

haha takde lah riak. never expected Germany to perform macam ni.
nama pun penyokong. mesti support team sendiri.

Spain interesting team. Sebab saya suka fabregas. Hoping to see game yang best nanti.

May the best team wins :D

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails