Friday, July 16, 2010

Cut Tari Kata Dia Tak Setuju Video Dirakam Ariel

Cut Tari membuat pengakuan berani mati dengan sukses sekali!

Aku kata, kenapa ko bodoh piang pegi buat seks dengan Ariel in the first place? Kamu ingat dengan pengakuan begitu kamu boleh selamat? Kenapa tak cakap saja yang kamu tak setuju bila Ariel nak masukkan #$)(*)# sepanjang 21cm nya?? Pada aku, dia telah melakukan seks bebas in the first place dan terkantoi dengan jayanya. Bukan setakat isu penyebaran video porno tu tau!

Luna Maya dan Ariel masih tak mahu mengaku. Tapi kalau Cut Tari dah kata begitu, maknanya Ariel dan Cut Tari sudah pasti bersalah. Sampai bila Ariel nak cover line? Apakah ini saat kejatuhan 3 selebriti terkenal Indonesia? Apa agaknya tindakan cewek-cewek lain Ariel bila mendapat tahu dia berkongsi jarum? Hahaha

Tapi persoalan yang masih tak terjawab, betul ke mamat dalam video tu Ariel?? Jeng jeng jenggggg~

p/s : berita berkait di Kosmo

5 feedbacks:

MR. MIND said...

fikir sblm buat...

Hazzy Ishak said...

dorang pikir seronok je

Latest Entry Hazzy,

Makan durian dengan nasi. Pelik ke?
Rahsia dahi wanita-orang berdahi luas sebenarnya pendiam tau
Terkena renjatan elektrik ketika tidur

princess_eryna said...

x paham laaa... sal x pk dulu sblm buat.....

maslinamansor said...

aku pun kata... bodoh juga..!!!
Harap lepas nie jangan nak buat statment apa2.
Kesian la sama dengan suami, sebab suami pun turut kena tanggung malu diatas perbuatannya.

Walaupun nampak tulus, tapi sebenarnya memakan diri juaga...

Eciz said...

berkongsi jarum? KAHKAH. erk, sesal dahulu pendapatan, sesal kmudian, ke penjara dekkkk

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails