Wednesday, July 7, 2010

Perodua Myvi LE? Ladies Edition Ke?

Peh, berpinau mata tengok website Paultan.org hari ini. Ada kereta warna bling-bling lah. Itulah dia Perodua Myvi LE, edisi yang keberapa kali pun aku tak ingat dah. Kalau tak silap sebelum ini pun ada Limited Edition juga yang berwarna hitam tu. Kali ini "lain macham" sikit LE nya. Ada flower print pada centre cluster dekat trim radio tu. Memang girlish. Jadi aku rasa walaupun top mark di belakang tulis "Limited Edition", aku rasa maksud sebenarnya ialah Ladies Edition. Dengan warna "pink karer", haruslah buyer dia golongan wanita. Aku tak dapat bayangkan seorang lelaki sejati membawa kereta yang ada bunga-bunga macam ini. Lebih baik beli Myvi SE lah. Much better than this!

Harga Myvi LE ini :
RM48,600 untuk warna metallic
RM48,100 untuk warna solid

Wau, pink karer lah. Just a paint job to me.
(photo source paultan.org)

Wah lau, ada itu munga-munga cintan woo! so ayu aa this car
(photo source paultan.org)

Yang ini Myvi BE, Babies Edition! haha
terhad edisi manual (guna kaki)


p/s : dengarnya tak lama lagi PROTON pun nak keluarkan model terbaru..!

6 feedbacks:

Hazzy Ishak said...

nasib baik dah beli kereta.HAHA

DarkSky said...

ade je laki yang nak beli..

tapi lelaki separuh la..

Khairunnisa' said...

Gila comel! =O

maslinamansor said...

kalau beli... silap2 suami tak mau naik... malu dengan pink2 nie hehehe

suhaisweet said...

Argh..nak masuk gak!!;D Visiting here..luv the car..nice..My very da very latest 4 today friend.. Dangerous!

Yorke Kun said...

aku mau beli 5!..utk bini2 ak sbjik sorang, pstu utk ak sbijik..haha

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails