Thursday, July 15, 2010

EXORA Minor Change : Launched!


Hari ini PROTON telah melancarkan EXORA MC (minor change) yang akan menggantikan line-up EXORA selepas ini. Ia merupakan satu cosmetic change, sementara menunggu kehadiran EXORA baru berenjin CAMPRO 1.6 Turbo yang dijangka muncul tahun hadapan.


Antara perubahan yang terdapat pada EXORA ini ialah warna baru (Plum Red), bodykit seperti EXORA Prime (model concept ketika majlis pelancaran EXORA di KLCC dulu), design rim tayar baru, kemasan leather seat baru, warna trim dalam lebih gelap, serta boot organizer.


Harga bagi EXORA variant baru ini seperti berikut :
Proton Exora B-Line MT RM58,998
Proton Exora M-Line MT RM65,998
Proton Exora M-Line AT RM70,998
Proton Exora H-Line AT RM76,998


sumber info dari : Paultan.org

4 feedbacks:

firahadifa said...

wehhh.. ko pi ke tadi??

Faizal The Newscaster said...

pid >
of kos la tak..sapalah aku nak dijemput..hahaha (launch hari ni pun aku tak tau wehh)

velasrizal said...

kemas abis keta ni..

Harga Petrol, Diesel, Gula Dan Gas Naik Mulai 16 Julai 2010

Eciz said...

cantik la. cuma warna je, kurang menarik. huhu

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails