Friday, July 16, 2010

Bon Odori 2010 Esok Di Shah Alam : Mari Menari Seperti Doraemon

Gambar yang sempat aku rakam tahun lepas

Bon Odori datang lagi tahun ini. Bakal diadakan esok di tempat biasa, iaitu Kompleks Sukan Panasonic. Jangan risau tentang waktu maghrib, kerana pengalaman aku khemah surau yang besar ada disediakan berhampiran parking lot. Jadi, kepada yang bergembira di sana pastikan kewajipan tidak dilupakan. Aku tak pernah miss lagi event Bon Odori, seronok ambil gambar dan dapat interact dengan orang Jepun. Ini lah peluang untuk gunakan bahasa Jepun yang ada. Tapi tahun ini aku mungkin tak berkesempatan nak pergi. Jadi kepada yang nak sangat jumpa awek Jepun/pakwe Jepun bolehlah singgah ke Bon Odori sabtu ini. Tapi dilarang pakai cosplay tau!

Date: 17th July 2010
Time: 5:00pm - 10:00pm
Organizer: Embassy of Japan, The Japan Club of Kuala Lumpur & The Japanese School of Kuala Lumpur
Venue: Panasonic Sports Complex (formerly Matsushita Centre), Lot No 4, Persiaran Perkilangan Seksyen 21, 40300 Shah Alam, Selangor
Free Admission
Event :
17:00 Gates open
19:00 Opening - Drum Performance
19:15 Enjoy the Cultural Dance Part 1
19:45 Dance by Guest Performers
20:00 Enjoy the Cultural Dance Part 2
20:30 Dance by Guest Performers
20:45 Enjoy the Cultural Dance Part 3
21:45 Closing Address

1 feedbacks:

Eciz said...

agak agak orang jepun ni ada bau bauan tak? ngeeeee~

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails