Wednesday, July 28, 2010

Gempak Siot Dia Pakai iPad!


Pagi-pagi buka blog stats, tak sangka ada juga insan yang melayari blog aku menggunakan iPad. Mesti dia memiliki banyak gadjet best. Ada iPad, MacBook, iPhone dan macam-macam lagi. Apakah dia seorang tech geek berkaca mata besar? Densha Otoko?

Apa pun, kesimpulan di pagi ini ialah : Gempak siot dia pakai iPad!!


p/s : gembira rasa di hati, dapat bersalaman dengan Tun Dr. Mahathir semalam. Sudah beberapa kali mencuba, semalam akhirnya berjaya. Bangga dapat bersua muka dengan idola hati ini. Tak sabar nak tengok teater Tun Mahathir Oktober nanti :)

3 feedbacks:

maslinamansor said...

pergi mana sampai leh jumpa tun Mahathir...?

Miey said...

Pergi je mana2 event yg dihadiri Tun, Insyallah pasti dapat berjumpa dan bersalam dengannya.

Aduyai..kawe x minat iPad cuma minat pada MacBook Pro dia je...hu hu hu

hellioz said...

kalao dia pakai pad usha blog lu lagi gempak

gyahahahahaahah~

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails