Monday, July 19, 2010

Pesanan Kepada Wedding Photographers : Check Your Surroundings!


Antara tugas penting seorang fotografer perkahwinan ialah untuk survey dulu keadaan persekitaran tempat majlis berlansung. Antara salah satu sebab mengapa kenalah rujuk video di bawah. Bukan saja menjadi bahan lawak di Youtube, gambar-gambar wedding itu pun ada risiko rosak dan belum kira equipment beribu tu.

Jadi pesanan kepada semua Wedding Photographers termasuk diri aku sendiri, please check your surroundings! Plan your walkabouts. Hehe

7 feedbacks:

LORD ZARA 札拉 said...

LOL!

Ha ha ha~

wawan said...

kesiannya kat beliauuuuu
dah la kemera mahai!

Tapi.. nak gelak jugak! HEHEHEHE

maslinamansor said...

kesiannya...
dia tak beware dengan sekeliling, tau nak ambil gambaq jer...

Eciz said...

KAHKAH! kesian dia. tu la, tanak pandang2 belakang

Hazzy Ishak said...

kesiannye...

Entry terbaru dari Hazzy,
Inception-mimpi dalam mimpi

keLiCious said...

**foot print**
Nanged u and click on ur ads!
Hope that u can nanged and click on my ads too. Thanks^^
http://innit.nuffnang.com/view.php?id=252487 Nang it pls! ^^

ken said...

lol.. camera rosak lo =P

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails