Wednesday, July 14, 2010

Bahaya Main Nintendo Wii, Silap Langkah Terpotong Jari

Nintendo Wii mungkin fun untuk dimain bersama keluarga dan kawan-kawan. Seperti yang aku cerita sebelum ini. Aku pun sampai terbeli sebiji Wii untuk diri sendiri. Main Wii ni bukan saja seronok, tapi mengeluarkan peluh. Kadang-kadang rasa macam berjogging keliling Taman Tasik Shah Alam punya banyak peluhnya. Walaupun seronok gila main Wii, kita tetap kena berhati-hati, takut tersilap memakan diri. Kalau tak percaya tengok sajalah amaran di bawah.


Wii boleh mempengaruhi mereka yang menggunakan pacemaker. Takut jantung ikut rentak remote pula. Lepas tu bahaya ketika memasukan DVD ke dalam slot, takut terputus jari nanti. Satu lagi, seronok menghayun Wii, jangan sampai tertelan. Oh satu lagi, jangan cucuk belakang Wii dengan tumbuh-tumbuhan. 

Lawak gila siapa yang buat warning hazards ini. Yang pasti semua ini adalah tipu belaka. Korang layan Wii juga tak?

3 feedbacks:

faiz said...

nak gak try tapi xde wii pulak..

Post-post baru faiz!
Template header Percuma!
Newbie pun boleh dapat trafik
Tutorial untuk download tegar

Hazzy Ishak said...

sampai macam ni sekali penangan wii.haha

Latest Entry Hazzy,
Predators - bukan calang² pemangsa, Gathering Geng Blogger 2010 Meriah dan Berinformasi dan Despicable Me-It's so fluffy, I'm gonna die!

maslinamansor said...

tang part telan wifi tue... nampak sangat bohong...

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails