Thursday, April 15, 2010

No Strings Attached

Kegilaan zaman remaja..babababai

Ini bukan entri review album lagu kumpulan N-Sync yang ada Justin Timberlake Sexy Back itu. Ini adalah entri mengenai kemajuan teknologi. Yes! T-E-C-H-N-O-L-O-G-Y! Gaya hidup "wireless" atau cikgu Bahasa Malaysia kata tanpa wayar.

Bila tidak menggunakan wayar, maka wujudlah istilah "No Strings Attached". Tiada wayar bersambung. Ringkas. Ia merujuk kepada sistem broadband yang terkini di pasaran. Itulah P1 Wimax. Kenapa?Look Ma! No wires! No strings Attached!

Tapi mungkin ramai masih tidak percaya. Betul aku cakap. Dengan Portable Modem Wiggy dari P1 W1MAX, kita boleh melayari internet bila-bila masa dan dimana saja! Terutamanya di Favourite Surfing Spot korang. Tak kira lah dalam tandas ke, atas loteng ke, balkoni ke, masa launching Project Alpha ke, tengah bersukan ke, Sambil tengok Date Night ke, yang penting pastikan korang No Sweat. Mesti penat hari-hari nak check analytics di Nuffnang kan?

Masih tak percaya? Aku berani jamin, portable modem Wiggy dari P1 W1MAX memang tak ada wayar. Tengok bukti ini. Setiausaha Persatuan Ahli Magik dari Tanjung Malim, En. Sudin Miracle akan membuktikan bahawa tiada wayar bersambung pada modem Wiggy. Sila tumpukan perhatian anda pada modem Wiggy

Terima Kasih En. Sudin Miracle - very well said!

Lihat! Memang menakjubkan. Dengan adanya modem mudah alih macam Wiggy, senang kita nak join contest anjuran Nuffnang. Nak tulis advertorial jobs, nak hantar ke innit dan macam-macam lagi. Mudah kan? Laju pun laju. Potong, poton! Nak potong apa lagi? Wayar dah tak ada! Lebih baik jangan buang masa, cepat perah kreativiti korang dan tulis tentang No String Attached! Singgah sini untuk maklumat lebih lanjut!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Related Posts with Thumbnails