Monday, March 22, 2010

No Sweat!

No Sweat! Ungkapan ini kadang-kala kita dengar dalam movie "teen flick". Maksudnya seakan "no problem". Maknanya bila ada problem, kita akan berpeluh. Jadi bagaimana nak mengekalkan badan supaya tidak berpeluh? Mudah saja. Sebab itu Julies Montenier mencipta formula antiperspirant pada 28 January 1941. Sejak itu produk deodorant menjadi popular kerana ia bertindak mengurangkan peluh dan mengurangkan bau badan.

Macam-macam jenis deodorant ada di pasaran. Yang popular haruslah datang dari jenama yang popular. Untuk menjadi wangi seperti artis, cubalah Adidas Action 3 deodorant spray. Mungkin inilah jawapan kepada segala masalah bau badan. Aku yakin David Beckham pasti ada menggunakan produk ini. Wah, dah macam iklan Smart Shop.

Aku belum berpeluang menggunakan Adidas Action 3 lagi. Hopefully selepas ini kalau diberi peluang akan mencuba. Kalau aku tahu dari awal, sudah tentu hamper Adidas Action 3 jadi barang hantaran aku..hehehe. Pasti lebih wangi dari sekarang. (dah cukup wangi ni)

Pasti badan rasa FRESH!


Entry ini adalah sebahagian daripada promosi Project Alpha Season 2. Begitu baiknya hati Nuffnang memberi peluang kepada bloggers untuk mendapat "instant cash blogging". Walaupun aku belum pernah memenangi apa-apa dari blogging, tetapi seronok berlumba-lumba dengan bloggers lain untuk turut serta.

Bagi yang berbakat dan berminat untuk menjadi guest blogger untuk season 3 Project Alpha pula, jangan lupa klik link yang disertakan di hujung entri ini.
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

Related Posts with Thumbnails