Wednesday, April 21, 2010

My Version of Grooming Tips

Ini sangat penting. Entri ini sangat penting. Kerana dalam entri ini, aku akan berkongsi satu rahsia peribadi. Lebih rahsia dari rahsia kecantikan Siti Nurhaliza dan SimplySitinya. Kerana tips ini tidak pernah dicatatkan dalam mana-mana laman web, penerbitan buku malah blog juga. Ini kali pertama dibongkarkan.
(warning : ini entry nak masuk contest)

Ini versi aku. Tips-tips menghias diri sendiri. Versi FTN. Baca dengan berhati-hati dan jangan amalkan lansung. Kerana tips-tips yang bakal dikongsi ini belum disahkan oleh WHO. Kita akan periksa satu persatu tips.

Tips #1 : Botakkan Kepala
- Jimat masa
- Tak perlu beli sikat, minyak rambut
- Tak perlu beli cermin
- No one will notice your gray hair, because you have none!

Go Bald Go! 

Tips #2 : Spray Perfume atau Deodorant
- Hilangkan bau mashem badan
- Feel fresh!
- Awek sangkut

Tengok, dia botak dan spray perfume!Perfume, bukan Febreeze OK?

Tips #3 : Use Aftershave! (A Must for Men)
Okay, okay. Let's get serious. Tips yang sebenar-benarnya aku amalkan ialah pastikan aku menggunakan aftershave setiap kali selepas shaving. Sebabnya, ia dapat menghapuskan bakteria di muka dan menghilangkan kotoran. Dengan aftershave, kita boleh elakkan rashes daripada muncul. Lebih-lebih lagi kalau ada yang end up berdarah lepas shave. Aftershave akan bertindak mengelakkan bendarahan berlebihan. Biasanya aftershave mengandungi natural healing agent seperti aloe yang baik untuk kulit.Tips #4 : Try Adidas Action 3!!
Cubalah, pasti terasa segar seperti David Beckham!
Dengan 24-jam anti-perspiration protection, serta anti-whitening untuk mengurangkan tompok putih pada pakaian anda. 0% alkohol. Serta penyerapan lembapan extra. Ini satu tips yang aku rasa semua patut cuba.

Adidas Action 3 ya'll!!

Sambil-sambil cuba tips, mari tonton episod-episod Project Alpha Season 2 (ep1-3) :
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Related Posts with Thumbnails