Sunday, June 13, 2010

Penat Selepas Seharian Heret Kamera


Maaf, hari ini tiada update tentang World Cup. Nak tengok match antara Germany dan Australia pun tak tentu boleh bangun ke tak. Penat seharian bekerja. Hari ini aku ada job shooting wedding, sebagai back-up photographer kepada seorang kawan. Seronok dapat jumpa ramai selebriti terutamanya dari Hot FM. Oh ya, ini wedding reception Anne dan pasangannya Nik. Nantikan lebih banyak gambar di blog photography aku ya!

Mereka sangat sweet dan friendly! Ok penat, esok kerja pula! Huh

2 feedbacks:

fahmi nazarie said...
This comment has been removed by the author.
fahmi nazarie said...

tak ajak aku! anne tu..caya lah..huhu

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails