Saturday, June 12, 2010

Keputusan : South Korea vs Greece (2-0)

South Korea menewaskan Greece dengan hasil jaringan awal pemain pertahanan Lee Jung-So seawal minit ke-7 dan Park Ji-Sung pada minit ke-52. Aku tak mampu beri ulasan panjang, sebab RTM tak mahu tayang perlawanan itu. Jadi tengok gamecast online je la..Haha.

Apa pun, tahniah kepada South Korea dengan permulaan yang baik untuk kempen Piala Dunia 2010. Kita tunggu perlawanan seterusnya. Argentina vs Nigeria. Pasti menarik!



2 - 0
 Goal : KOR | Lee Jung-Soo (7'), Park Ji-Sung (52')

4 feedbacks:

Jard The Great said...

rtm tak tunjuk ek? wakakaka.. astro kan ade? la la laa

Faizal The Newscaster said...

sebab astro takde laaaaaaa adoiii

@yuE said...

saya sokong ref malaysia...hehe

fahmi nazarie said...

baru nak tanya kenapa tak tengok astro..hik2..apply la plus tv lcd plus beyond.. layannn.. hehe

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails