Tuesday, June 29, 2010

Maradona BEWARE! Ilmu Hitam Joachim Lowe Pasti Menghantui Kamu

Kenapa Germany bermain dengan hebat? Kenapa Linesman tak nampak bola Lampard? Kenapa England lauk gila? Kenapa kenapa kenapa? Akhirnya rahsia pasukan Germany terbongkar. Inilah resepi kejayaan Joachim Lowe disamping kehebatan semulajadi pemain-pemainnya.



Aku yakin kali ini dia simpan baik punya. Tunggu masa match Germany vs Argentina pasti segedabak dapat kumpul. Cukup untuk distribute kepada seluruh pemain dan staff team Germany. Semuanya kebal, stamina kental, urat dawai, tulang besi, pantas berlari, kemenangan yang pasti..waka waka hey hey.

+ + + + + + +

Tolonglah, aku tak boleh ping kat GB. Seminggu ni blog sunyi je, takde orang nak mai jenguk. Ada sesiapa boleh bantu? Takkan semua pembaca blog aku peminat England kut? Waka waka waka hey hey

Update : sudah boleh ping kat GB :)  

5 feedbacks:

Hazzy Ishak said...

masalah kita sama, tak boleh ping kat GB. Bila dorang tukar baru eh? dah la tak leh sign in.

Faizal The Newscaster said...

Hazzy >
Ahh tengah renovate GB tu. Tapi lepas letak entry ni, boleh ping pulak. Huhu dah ok kut. Setelah hampir seminggu..
maybe sikit lagi ok la tu kut.

Matjoe said...

go german.

kalau sejarah berulang 2006, german menang dgn argentina

maslinamansor said...

adakah dia makan....
biar betul!!!

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha aha~


ewww~

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails