Thursday, June 3, 2010

Perlukan Bantuan Tentang Blogspot



Ok geng, aku baru saja menukar template blog FTN. Baru je tadi. Fresh lagi..tak sampai 3 jam. Tujuan utama aku tukar ialah nak remove disqus plugin dan revert kepada original blogspot comment system. Tetapi, aku sedang menghadapi situasi link untuk comment sudah hilang.

Bila aku test template ini di "test blog" aku, semuanya ada termasuk link comment itu. Bila aku duplicate seluruh HTML ke blog ini, bahagian comment saja yang tiada. Jadi, kalau ada yang mungkin memahami situasi yang aku hadapi sekarang, harap dapat bantu.

Tinggalkan komen di shoutbox, atau pun tweet aku di FTNer

Terima kasih kerana sudi membaca rintihan malam jumaat ini. Heeehe

+ + + + + + +

UPDATE :
Terima kasih semua, aku sudah berjaya selesaikan dilema comment :)
Now to complete the transformation.

Dah cuba FormSpring FTN? Malu bertanya sesat dalam blog!

3 feedbacks:

azieazah said...

Sampai sekarang tak tau nak tanya apa... sbb Kak Azie cuma tau pasal blog ni, secara asas jer...

banyak yg susah nak faham. Nanti kalu ada, mesti nak tanya juga...

Hazzy Ishak said...

apa nama mamat tu ek. lupa la! dia comedian kan?

Faizal The Newscaster said...

Hazzy > mamat mana satu?

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails