Tuesday, March 30, 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star! (How your readers can have a shot at being featured on Project Alpha by submitting an audition entry)


Ingin menjadi bintang? Bintang Project Alpha TV! Projek Alpha adalah Program Realiti dari Nuffnang yang lain dari lain. Bukan untuk jadi penyanyi atau host TV, tetapi ia Program Realiti mengenai kehidupan Top Bloggers di Malaysia. Kali ini program ini akan menyingkap kehidupan 7 orang Top Bloggers di Malaysia antaranya Niki Cheong, Azwan Ali, Shaolin Tiger, Ninie Ahmad dan lain-lain.

ini blogger parah!

Kali ini Projek Alpha memberi peluang untuk menjadi bintang kepada semua. Nuffnang membuka peluang untuk menjadi guest blogger untuk Project Alpha Season 3. Mudah saja caranya. Ada video? ada webcam? Rakam video (sekurang-kurangnya 60saat) dan nyatakan mengapa korang patut bersama Project Alpha. Kemudian jangan lupa

1. Sertai Ruumz dan login ke dalam akaun
2. Sertai group Project Alpha ruumz!
3. Upload video ke ruangan Auditions
4. Sertakan tajuk dan terangkan dengan ringkas rakaman itu
5. Untuk meninggikan peluang korang, suruh kawan-kawan atau keluarga vote video korang

Dengan menghantar video, korang berpeluang memenangi hadiah pula! Top 3 bloggers akan terpilih menjadi guest blogger untuk Project Alpha Season 3 dan membawa pulang hadiah lumayan seperti :

1st Prize
- 3 hari 2 malam penginapan di 360Kuching Hotel, Kuching dalam Deluxe Room serta sarapan untuk 2
- Hamper Adidas ACTION 3 bernilai RM100 (termasuk South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid berharga RM199

2nd and 3rd Prize
- Hamper Adidas ACTION 3 bernilai RM100 (termasuk a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid berharga RM199

Jadi apa lagi? Cubalah. Mungkin nasib menyebelahi korang. Siapa tahu, ada diantara korang ini bakal menjadi Top Blogger!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

Related Posts with Thumbnails