Sunday, August 8, 2010

Justin Bieber Tiada Testis

Sumpah ramai keliru dengan identiti Justin Bieber..haha
sumber roflrazzi.com

Justin Bieber memang artis yang unik. Tiada testis? Haha, seperti yang kita semua tahu, Justin Bibir (nama glamour dia dekat Malaysia) ni menyanyi kalau tak tengok muka mesti ramai ingat perempuan. Aku sendiri ingat lagu yang "Baybeh baybeh baybeh oooh" tu perempuan negro mana ntah nyanyi. Rupanya seorang budak lelaki berumur 16 tahun yang berambut lebat.

Sambil menulis entri "separa hangit" ini, aku baca gak tentang kritikan ramai terhadap Justin Bibir ni. Sampai menjadi bahan lawak seluruh dunia. Ada yang buat kempen "Justin Bieber Syphilis", buat gossip Justin Bibir maut kemalangan, dan ada yang kata Mak Justin Bibir pernah pose untuk Playboy. Ada juga yang mencadangkan Justin dihantar ke Korea Utara sebagai sebahagian daripada jelajah "World Tour"nya.

Tapi pagi ini, memang kelakar juga bila tengok analytic di Nuffnang dashboard. Ada juga insan di Malaysia ini yang search "Justin Bieber Tiada Testis" di search engine. Peminat fanatik? Agak-agak budak perempuan berapa tahun yang search ek? Or worst case, budak-budak gay nak confirm status Justin Bibir?

Nasib baik ranking terbawah

Tapi bila check balik, rupanya dalam first page google search ada link ke blog aku. Rasanya aku tak buat entri tu, mungkin ada link-link ke blog lain dengan tajuk yang sama.


Apa pun, I don't give a damn about Justin Bieber. Tapi mungkin sekali sekala nak cari bahan boleh juga..Haha! burned!

p/s : tengah melayan 4 season series "How I Met Your Mother", download 2 tahun lepas tapi baru sekarang ada masa nak tengok. Sadis gila!

3 feedbacks:

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

aku tak cara sangat dia ni~

yang aku suka adalah kasut Supra yang dia pakai~
hahaha~

nabilah abd rahman said...

memang tak pernah tergerak hati nak minat justin bieber ni...muka budak-budak sangat...

.sweet-ants. said...

tp yg pnting suara dan lagu2 dia best. klu dia pondan pun lantak dia la jnji lagu dia layan~...hee

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails