Thursday, August 12, 2010

Drama Epilog Syurga Cinta Patut Tukar Tajuk...

Selling point : Mia Sara Nasuha

...kepada Slot Akasia TV3 : Drama Aksi Comel Mia Sara!
Sebab apa, aku rasa tak ada apa pun yang menarik perhatian aku untuk tonton drama ini melainkan kehadiran Mia Sara Nasuha. Mula-mula ingat macam best sangat, tapi bila tengok kepada barisan pelakon lain, especially watak Hanafi, rasa out habis. Intan Ladyana pun macam serabut je lakonannya.

Seriously, watak Hanafi buat aku hilang minat. Level of interest aku tengok Epilog Syurga Cinta ni macam 2/5 kalau compare masa Adamaya. Tengok Nur Kasih masa sahur pun masih excited walaupun dah 2 kali ulang tayang kat TV.


Sessi soal jawab di FormSpring FTN!

4 feedbacks:

LORD ZARA 札拉 said...

cerita tak best..

T___T

aku bajet2 macam syok, last2 tengok part yg ada Mia Sara je.

Hazzy Ishak said...

hanafi tu sape?

dah lama tertinggal drama ni.hehe

maslinamansor said...

Perasan tak bila dah habis setiap episod, ending dia mesti gambar mia jer...

Kalu tak pernah tengok cerita nie mesti kata Mia Sara pelakon utama...

Watak hanafi tue, tak dak pun tak pa sebenarnya...

Faizal The Newscaster said...

rasa macam adik Mia Sara ni dieksploitasi pulak dalam drama ni..

skrip dialog haru-biru..dan watak hanafi tu..adoi no comment!

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails