Tuesday, August 17, 2010

Akhbar mStar Online Buat Lawak Garam. Sila Baca Dengan Serius!

Photobucket
exibit A : Screenshot page yang menjadi mangsa



Photobucket
Ini Angelina Jolie - dia tidak bersalah dalam hal ini


Photobucket

+ + + + + + +

Sila baca tembakan skrin (screenshot) dari laman web mStar online di atas. Aku screenshot just incase ada perubahan berlaku, dan kalau ia berlaku maka tak jadi lah lawak ini. Haha

Nampak tak di mana kelakarnya mStar hari ini?

Ending artikel yang anti-klimaks. Lawak hampeh dengan satu perkataan magikal, Garam (siap italic tu, mungkin ditulis dengan kadar keyakinan yang tinggi)


SOURCE : mStar Online lah
Sessi soal jawab di FormSpring FTN!

13 feedbacks:

LORD ZARA 札拉 said...

adakah dia nak tiru blog2 kita yang guna Bahasa Melayu sepenuhnya?

XD

fiD said...

hahahah.. boleh pulok... suke2 ja nak tukar. hahah

jemputan blogger:
kontest hari raya!

wazy said...

Hehehe
saja nak tarik perhatian pembaca kot

nuraarin-life said...

nak mengajar bahasa..

'adik-adik, salt dalam bahasa melayu adalah garam'

cikgu mstart berkata

Hazzy Ishak said...

haha.

Sharinginfoz said...

macam-macam kan akhbar "bintang" ni

firahadifa said...

kekeke.. mmg lawak garam!

Jard The Great said...

ahahaha.. baru pasan

maslinamansor said...

kerana berkeyakinan tinggilah salt jadi 'garam'... hehehe

nabilah abd rahman said...

hahaha..yakin je letak garam di situ...mau gelak sampai pecah perut orang yang baca ni..hahaha

kak ina kl said...

ala..akaklah yang kopek ikan bilis tu..

salt memanglah garam...bukan gula tau

azieazah said...

Kalu takdak lauk, makan nasi dgn GARAM pun leh jadi sedap tau...

Hazman said...

Hahahahaha.... tu la pasal kan... ini sumer kena refer balik ngan editor....

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails