Saturday, August 7, 2010

Mak Khairuddin Kena Sepam Dengan Tokrimau!


Adoi, lawak seh. Hajat nak baca blog Kak Jie, sekali tergelak-gelak tengok video yang Kak Jie share kat blognya. Kreatif betul tokrimau. Buat parody pulak dengan video Mak Khairuddin tu. Siap pakai topeng. Yang klakar tu tengoklah apa yang tergantung belakang dia. Hahahaha..

Ok, gelak tak boleh lama. Ada wedding kawan nak kena attend!

Sessi soal jawab di FormSpring FTN!

3 feedbacks:

J. Love said...

err i don't find it funny pun. :|

Faizal The Newscaster said...

lepas kali ke2 tengok, aku rasa taklah lawak sangat.
mungkin 1st time aku tengok taik mata banyak lagik..haha

hellioz said...

arrr....
cm lame je...

gyahahhahah~

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails