Monday, September 6, 2010

Tajuk Utama Akhbar 2 Syawal Nanti

Photobucket
source

Seperti biasa, bila aku tidak ada benda nak buat mulalah kepala otak jadi aktif. Macam cerita "Early Edition", aku nak ramalkan tajuk-tajuk akhbar utama negara masa cuti raya nanti. Jadi taklah aku culture shock membaca berita dalam negeri. Pagi tadi aku dah twit-twit kandungan yang sama. Saja nak jadikan entri blog.

Antara tajuk-tajuk yang pasti hangat. (sapa nak kaya, silalah guna keyword ini nanti. Mesti trafik up punya..haha)
"Warga Asing Penuhi Kuala Lumpur" - Berita Hairan
"Lebuhraya sesak dengan kereta, Kuala Lumpur sesak dengan warga asing" - Otosan Malaysia
"GSC Midvalley berbau kepam" - Haria Metrojaya 
"Bangla Berpesta di Kota" - Kosmos
Dan bermacam lagi. Tak percaya?.... Tak payah percaya. Ini sekadar hiburan untuk semua. Haha

Kesimpulannya keyword untuk Hari Raya nanti ialah "Warga Asing".

5 feedbacks:

Ili Shaheera said...

Warga asing.. =w= Baru buat karangan tentang depa ni dalam mata pelajaran Pengajian Am xD

najib said...

yakin tajuk header ialah kemalangan negeri yang meragut nyawa atau tragedi raya

FTN said...

najib, betul..tapi aku taknak mendoakan benda yang tak baik. jadi entri aku ni sekadar santai nak berhibur je.. :)

LORD ZARA 札拉 said...

yang bau kepam tu tak bleh blah~

kih3~

Hazzy Ishak said...

confirm mencanak2 trafik nanti

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails