Tuesday, September 21, 2010

Baju Segera


High Tech Fashion eh? Spray on macam body paint, tapi berkedut seperti kain bila ada pergerakan. Tapi it's more like baju body fit. Agak seksi lah. Kalau yang boyot tu, nampak 1 pack dengan ketara. Kalau girl girl tu, 2 pack jelas la kan?

Apa pun, aku lebih suka statement ini;
The Spanish design team also hopes to use the technology for spray-on bandages and hygienic upholstery.
He worked with chemical engineers to design the system, and the ultimate goal is a sanitary spray-on bandage system to instantly deliver medication, dress wounds or soothe burnt skin. 
Lebih bermanafaat daripada spray lama-lama kat badan nak jadikan baju. Mungkin lebih praktikal digunakan untuk masa kecemasan sebagai bandage dan sebagainya. Mungkin di masa hadapan, akan dijual dalam tin-tin kecil kat 7eleven.

Cool invention this is.

3 feedbacks:

Hazzy Ishak said...

best la tukang spray tu...

Miey said...

lelaki ke perempuan tu? asal kecik sgt doh?

Ili Shaheera said...

Canggih333.. Woowee~ 7e jugak ea.. Besh333..^^

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails