Friday, September 3, 2010

Kreatif Bertempat : Leica M9 iPhone Skin

Photobucket
Ini sebuah iPhone ya

Photobucket
Comel adik yang pegang tu, walaupun tak nampak mata
Ini sebenarnya hasil ciptaan seorang photographer dari San Fransisco bernama Joey Celis. Dia menghasilkan skin untuk iPhone miliknya mirip sebuah Kamera Leica M9 yang berharga berbelas ribu itu. Kena sangat dengan size iPhone dan hasilnya begitu detail sekali. Walau bagaimanapun, Joey berkata ia bukan untuk dijual. Bermakna setakat ini ada satu saja skin Leica M9 untuk iPhone ini.

Tunggu lah, lepas ini mesti banyak kedai "lanun" keluarkan design macam ini.

SOURCE 

4 feedbacks:

Matjoe said...

xde i phone camner??

Hazzy Ishak said...

bagus soalan matjoe tu...

FTN said...

kita tengok aja laaa orang yang ada iPhone guna..kekeke

*aku pun tarak iPhone lah

Ili Shaheera said...

IPhone nipih sangat.. gayat

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails