Monday, September 20, 2010

Curi Baju Sorok Celah Kangkang, Busuk Punya Makcik


Aku tak pasti bila exactly kejadian ini berlaku, tapi kalau ikut details kat video tu kejadian dirakam masa bulan ramadan yang baru je berlalu. Tengoklah betapa hampehnya keluarga ini. Sama-sama berpakat mak bapak anak abang nenek mencuri baju di kedai Al-Ikhsan. Check out gelagat makcik tu, curi baju sorok celah kangkang. Busuk siot baju-baju tu. Anak-anak pula kasi support baek punya.

Tapi kelakar juga, macamana tak ada orang yang perasan perkara tu berlaku? Nampaknya orang lain dalam kedai tu kurang ambil kisah apa yang berlaku di sekeliling mereka. Pekerja al-ikhsan pun satu, di mana mereka? Bukankah selalunya ada pekerja yang sibuk mengikut pelanggan dalam kedai?? Satu lagi aku confius, kedai tu takde bar code detector ke? 

Apapun, walau baju yang dicuri itu berjenama Adidas atau Nike sekalipun..ia tetap busuk sebab dicuri celah kangkang. Adddhhoiii! (kata Ah Chai)

Photobucket
No wonder!

3 feedbacks:

LORD ZARA 札拉 said...

bukan kat al-ikhsan semua ada bar detector ke?

mak aii....

gila kentang ;aa...
curi tak sempat2, modus operandi sama plak satu family~

damn~

maslinamansor said...

memalukan...

Hazzy Ishak said...

penah gak tgk satu rancangan kat tv, pasal kes curi2 ni jugak la. tapi tu lagi dasyat. mak ajar anak2 mencuri barang kemas.
walaweyyyy....

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails