Monday, February 22, 2010

Anugerah Stalker Terhebat Jatuh Kepada...

Maaf, entri kali ini lebih gambar dari tulisan. Tapi aku tertarik dengan beberapa siri gambar yang aku peroleh dari email hari ini. Siapa boleh beri nama brader stalker nih? aku nak cari sejarah dia. Ape motif dia melakukan aktiviti yang menakutkan dan seram ini. Berapa rekod peribadi dia dan bermacam-macam lagi info yang nak aku ketahui. Kalau boleh aku pun nak tahu kalau-kalau dia ada blog. Mungkin dia ada tips untuk tingkatkan trafik dan sebagainya.

Ini memang hebat. Stalker yang hebat. Stalker kamera wartawan kut? Atau dia ada issue dengan wartawan terbabit? GAY? Itu yang menjadi misteri.. Lihat sajalah gambar-gambar berikut sebagai bukti..believe it or not?



















kat sini pun dia ada daa..cuba carik kalau power


SOURCE : mailbox aku

3 feedbacks:

Mknace said...

:) :) :) sharing is power
memang hebat la mamat ni
dengan taik lalat kat muka dia
yang last tu aku rasa dia pakai baju biru sebelah budak baju hitam tu

Eyriqazz said...

orang yang sama ke tu?mana2 dia ada...cam toyol digi pulak...hik3..

From The News said...

hahaha tu la pasal. dimana2 saja ada dia..

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails