Monday, December 6, 2010

Mak..Mak, beruk tu apa?

Mak menjawab :

"Alah kamu ni, pegi sekolah buat apa? Cikgu ajar tak mau dengar. Sebagai masyarakat zaman IT yang berwawasan 2020 rajin-rajinlah guna google tu bila ada kemusykilan fakta. Nanti kamu masuk unibersiti kat Oxpot nanti pun kamu kena biasakan meng"google" dan copy paste. Takkan itu pun mak nak ajar?"

Jadi si anak yang down giler itu pun dengan tawar hati menaip "Beruk" di laman web google. Lalu terjawablah segala persoalannya selama ini..

Photobucket

3 feedbacks:

ajim said...

gila kentang..top search lak tu..

fiDooo said...

ada lagi kalau search "lucky", hehe

LORD ZARA 札拉 said...

LOL!!

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails