Thursday, November 25, 2010

Dah Lama Tak Berbahasa Jepun

O hai
Dah lama aku tak update Nihongo 101 aku. Aku pun hampir terlupa aku ada buat ruangan belajar bahasa. Maybe sebab hanya laptop di rumah ada language pack untuk tulisan Jepun. Tak install kat PC lain.

Rasa cam nak mula balik tulis entri Nihongo 101. Korang ada nak request perkataan Jepun tak? JPOP 101 pun aku dah lama tak sambung. Hmmm...

Photobucket
sungguh sopan kucing ini


Sore jya na!

1 feedbacks:

LORD ZARA 札拉 said...

aku request nak tulis ayat ni boleh?

"Saya suka awak, tapi saya tak tahu bagaimana nak beritahu"

Boleh ya?

Onegaishimas!

^__^"

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails