Monday, November 8, 2010

This Is One Horny Farmer

"Farmer claims he had sex with an alien" atau dalam bahasa ibunda kita, seorang petani mendakwa membuat hubungan seks dengan seekor makhluk asing yang hot. Oh this is very shocking. Boleh masuk World Records sebagai manusia pertama bersenggama dengan alien. Dah macam skrip filem Species, Alien dan Wakenabeb.

Petani ni serius weh. Lie detector pun tak dapat detect dia punya tipu. Power root betul!


Photobucket


Antara petikan yang menarik dari artikel berita tu termasuklah

1. Alien betina tu setinggi 3 meter, ada 12 batang jari dan rambut ikat braided ala nigger rapper
2. Petani itu buat projek kerajaan pusat dengan alien itu di atas udara selama 40 minit!
3. Alien betina tu bagitau zuriat petani tu akan muncul 60 tahun selepas projek mereka.

By the time "anak" dia muncul, si bapak sudah reput dalam bumi. So abislah harta-harta pusaka dia di sapu oleh alien itu nanti, especially ladang kobis dan kailan dia.

p/s : tengoklah muka pakcik tu..seposen dua je masa ambil lie detector test. mesti dia tengah imbau kenangan indah dengan alien betina tu kut

kthnxbye.

Source : Daily Chilli

5 feedbacks:

ajim said...

eh rmbut ke bulu kaki yg braided tu?waddehel la uncle tu.kah3...

amie said...

ni betol ke?isk

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

hahahahha.... kenapa la alien tu pilih dia? Kompius aku... apa yg alien tu minat sgt kat muka dia ni?

Hazzy Ishak said...

mimpi ke pakcik oi!!

lawa lah header baru.stylo!!

J. Abdullah said...

pergh. 60 tahun baru dapat lahirkan anak? nasib baik. kalau tak, banyaklah alien kat alam semesta ni karang.

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails