Wednesday, April 4, 2012

Fire Red PROTON Prevé Test Drive Car Leaked! : Looking Good!

Bocor lagi! Since PROTON keluarkan teaser pada event Power of 1, rakyat jelata nampaknya tak sabar-sabar nak tengok kereta terbaru PROTON. Memandangkan masih tak jelas tentang tarikh pelancaran dan sebagainya, maka keluarkan leaked photo bertubi-tubi sejak seminggu dua ini. Dan yang paling terbaru ialah bocornya nama Prevé, dan set gambar berikut. Kereta "Test Drive" ini memberi hint bahawa launching semakin dekat. Tapi bila?

Sementara itu, mari menikmati gambar model terbaru Proton Prevé dalam kemasan warna Fire Red. Nampak cun kan?


Proton Prevé Exterior Picture


Fire Red Proton Prevé Exterior Picture


New Proton Prevé Exterior Picture


gambar sumber blog Funtasticko

1 feedbacks:

Eyriqazz said...

Nampak macam gabungan persona dan waja pun ada...

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails