Friday, June 10, 2011

Dah Kota Pening

Photobucket

Dahulu saya seorang pelakon budak yang inesen gila comel. Tapi itu dulu..lebih kurang 9 tahun lepas. Tahun 2002 giteww. Masa itu Pak Lah bapak mertua Khairy tu pun belum jadi PM Malaysia.
Tapi...





Photobucket

Sekarang tidak lagi..saya bukan lagi budak comel inesen gile iteww. Saya sudah transform menjadi super hot chick ya'll. Beware peeps, lepas ni banyak la movie keluar muka saya. Megan Fox dah tak berapa nak laku, Rosie Huntington pun tak lama dah kut. Hahaha. Silap-silap Transformers 4, saya leww heroinnyerr nanti.



Biodata awek di atas :
Nama : Hannah Dakota Fanning
Lahir : February 23, 1994 (baru 17 tahun ya'lls)
Antara filem terkini :
2009 The Twilight Saga: New Moon sebagai Jane
2010 The Runaways sebagai Cherie Currie
2010 The Twilight Saga: Eclipse sebagai Jane Volturi
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn sebagai Jane Volturi
2011 The Motel Life

HOT kan?

1 feedbacks:

ilishaheera said...

Manusia berubah :D

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails