Friday, April 22, 2011

Kesian Amir. I'm sorry to say


Malam ni pusingan ke-4 Maharaja Lawak. Cukuplah saudara Amir. Daripada dia kena kutuk abis-abisan tiap minggu, lebih baik tak payah undi Amir. Tang mana yang Maharaja Lawak ada kat Amir ni pun aku tak tahu. Tu pun dapat masuk sebab dia finalist sebelum ini. Apek pun dah bagi hint dah. Memang kelaut pun. Senyap sunyi studio. Kalau kat hutan, dah boleh dengar bunyi unggas, bunyi siamang, burung gagak semua sekali. Ini pertandingan der, kalau macam ni performance dia (since Raja Lawak pun sama gak), macamana nak jadi pelawak berkualiti? Nanti jadi level "lawak senario" je beb!

Kesian jugak dengan Amir ni. 

1 feedbacks:

LORD ZARA 札拉 said...

kalau ada undi keluar, mungkin dah kena dah.

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails