Wednesday, February 23, 2011

#TahiTwitter ?

Photobucket


Hari ni ramai marah pasal UberTwitter ke ape ntah. Sebab apps tu kena banned rasanya. Sampai ada yang twit kata "I could die without UberTwitter". Apps lain tak best la, dan macam-macam lagi.

Relax lah. Itu baru apps je kena banned. Cuba kalau twitter tu sendiri dah takde. Korang mati ke? Agak-agak la pun. Sepatutnya lagi bagus kalau takde. Sebab boleh kembali ke "dunia" asal, spend time doing other things yang lebih baik, enjoy going out..meeting friends. Much much better daripada sembang depan skrin je.

Bak kata pepatah, jangan la jadi #tahitwitter

1 feedbacks:

.sweet-ants. said...

bising ah pengguna uber ni!
oh yela..blackberry

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails