Thursday, February 17, 2011

Kembali Bersiaran

Welkam bek to myself.

First of all, terima kasih buat Broframestone atas entri ini, dan kepada semua yang memberi ucapan tahniah di twitter, facebook, sms dan sebagainya. 

So dah tahu kenapa aku abaikan kejap blog okkeiy?

Tanggungjawab dah bertambah, jadi aku kena susun atur kembali priority aku. Zaman teknologi ni tumpuan kita mudah terganggu. Sedar tak sedar kita lebih menghabiskan masa di hadapan PC daripada bersama keluarga tersayang. Even kalau tidak di hadapan PC pun, tangan kita masih menggenggam handphone (a.k.a PC kecil) tak kira sewaktu makan, tido dan tak lupa masa tengah berak. Kronik sungguh.

Membuatkan aku terfikir. Apa yang aku cari dalam dunia tanpa sepadan ini?

Duit?
Populariti?

Entahlah. Aku risau.

2 feedbacks:

Bro Framestone said...

selamat berblog semula.. peh lama nie

Adif said...

Dan saya ada seorng geng yg sebelum dan selepas kawin mmg takkan pernah la nak berpisah dgn pc kecik. Sampaikn bergaduh dgn husbang yg ada didalam rumah pada waktu kejadian,bergaduh besar panjang dengan sms. Yang bestnya, tak de la kita mendengar orang menjeri2 dan meraung2. Yang tak best nya... apa jadi dgn human communication?
Apa pun, I like ur blog!

Post a Comment

Sila komen dengan bernas dan pandangan korang amatlah dialu-alukan

Related Posts with Thumbnails