Monday, September 24, 2012

Why Maybank should give me tickets to Legoland

photo via google images

One of the highlights last week was the official opening of LEGOland Malaysia; the first LEGOland theme park in Asia. The 30.7 hectares theme park is located in Nusajaya and it's the sixth worldwide (Yay Malaysia!). Obviously I've never been to a LEGOland theme park before, but I can imagine lot's and lot's of lego bricks there. Of course, one of the biggest LEGO replica built at the theme park is our own Twin Towers.



Not sure about kids nowadays (especially during the tech toys era with smartphones, tablets etc), LEGO was among the toys I've played during my childhood. LEGO definitely has influenced our lives across the world and brings out our creativity. I've read somewhere that people who play with LEGO are using their constructive skills, which also brings out imagination, role playing and learning skills. No wonder our generation are creative! (heh, angkat bakul)

LEGO influences the lives of people across the world by bringing out their creativity at a very young age to an adult. People who play with LEGO bricks are using their constructive skills to create LEGO creations. It also brings out imagination, role playing, and learning.

So last week, when I was checking my account balance with M2U (calculating, planning on the going to LEGOland :P) I saw this promotion/contest advertisement.

FREE tickets!! FREE tickets!! 

OMG, OMG. Maybank is giving out free tickets to LEGOland!!! Free tickets! I repeat, FREE TICKETS to LEGOland Malaysia!! Who could resist free offerings??? Then I checked out how to participate;


So why Maybank should give me tickets to LEGOland?? Because I want to expose my 2 year old son to the magical world of LEGO. I want him to enjoy the unlimited open-ended possibilities with the LEGO bricks. There is more than one way to play with a set of LEGOs. In fact, the name LEGO came from a Danish phrase "Leg Godt" which means "Play Well". I'm really looking forward getting my son his first LEGO sets and hopefully it can help with his sorting skills, fine-motor development and also how to think in 3 dimensions (sounds bogus huh?). 

I may sound a bit "out-dated", but I prefer my son to play toys that he can actually touch, see and feel rather than spending hours playing games on a smart phone or tablet (which is also a reason why children nowadays wears spectacle at very early age).

Anyway, when the time comes, I'm definitely will be heading to LEGOland sooner or later with my family to experience the world of LEGO at LEGOland Malaysia. And do remind me to wear this t-shirt when that day comes.

Play On, Play On, Play On!

+   +   +   +   +   +   +

Just for reference :
Ticket price to LEGOland Malaysia :
1-Day Ticket (advance 7 days booking);
Adult : RM140
Children (3-11yo) : RM110
(RM105 & RM75 if purchased online)

1-Day Ticket (open date - valid 6months);
Adult : RM140
Children (3-11yo) : RM110

all photos source from google images except last photo

Sunday, September 23, 2012

(VIDEO) Kia K3; The New Forte/Cerato


Lagi video mengenai model terbaru Forte. Kali ini video rasmi dari Kia. Walaupun dalam bahasa Korea, tetapi yang penting kita dapat melihat dengan jelas rekabentuk, dan teknologi yang diperkenalkan dalam model terbaru Kia Motors ini.

Saturday, September 22, 2012

Maybe it's time to..


Friday, September 21, 2012

Sembang Kereta : 2013 Kia Forte/Cerato

Jumpa satu video dari Korea ni pasal model terbaru Kia Forte (atau Cerato). Dari video ni dapatlah tengok in detail rekabentuk eksterior, dan juga interior kereta. Nampak lebih fluid design berbanding model Forte sekarang. Model ini baru saja dilancarkan secara rasmi di Korea.

Front fascia ada ala-ala BMW 3-series baru, sebab headlamp nampak ada kesinambungan dengan front grill dengan konsep yang seakan-akan model dari germany tersebut. Melihat dari video, dashboard & Instrument panel nampak lebih kemas. Steering wheel nampak padat dengan butang-butang kawalan. Apa yang saya faham, dalam video tersebut ialah model medium line, di mana terdapat satu lagi variant lebih mewah dengan skrin sesentuh dan meter panel dengan build-in GPS (seperti BMW).

Yang baru

Yang lama

Apa pendapat korang? Lawa tak design baru Kia Forte ini? 

Wednesday, September 19, 2012

Flo Rida Dan Wiselnya

Ohai! Lama tak merepek.


Ini abang Flo Rida. Seorang penulis lagu dan rapper berbangsa 1Amerika. Femes mamat nih. Dengan Mizz Nina pun pernah duet (or it's the other way around). Tengok la badan tu, penuh dengan tatu. Abih gengster ler tu. Puii.

Sekarang ni, mamat Flo Rida tengah top dengan lagu baru dia, Whistle. Selalu sangat diputar-putar (ewah) di radio tempatan. Sampai menjadi siulan anak-anak muda. Mungkin budak-budak swag & geng basikal fixie ni ingat lagu Flo Rida ni betul-betul pasal wisel kut.

Jangan terpedaya! Hentikan. Kerana lagu ni sebenornye berunsur seksual (eleh buat-buat terkejut pulak). Ini diakui sendiri oleh Flo Rida dalam satu temubual. Kat wikipedia pun ada disebut.
during an interview with MTV News, Flo Rida revealed that the lyrics of the song are sung in a metaphorical way, saying that it had sexually suggestive lyrics. He noted, "Well, put your own swing on it, but for the most part I keep it clean, but if you listen to it, you can take it another way as well"
Okay, ini sebuah wisel. Try to relate dengan lirik dari lagu Flo Rida ;

can you blow my whistle baby, whistle baby
let me know
girl i’m gonna show you how to do it
and we start real slow
you just put your lips together
and you come real close
can you blow my whistle baby, whistle baby
here we go

Nampak tak? nampak tak?

Sebenornya, ramai dah besor panjang dan boleh tangkap maksud tersirat lagu ni. Yang aku nak cuba nak sampaikan ialah kenapa lagu ini tak diharamkan dengan hujah yang sama seperti lagu Zizan & Kaka? Kan ke misleading lagu ni. In fact jauh lebih teruk dari lagu Zizan & Kaka yang aku rasa takde apa-apa kesan kepada remaja swagger & pemilik basikal fixie. Think about it.

Sekian. Obai!

Let me show you how to blow Manchester United's whistle! - Howard Webb

Tuesday, September 18, 2012

Gay Identified, Many Thanks to Education Ministry

V-neck, white, muscular....hmm

Okay, let's refer the checklist.

- Have a muscular body and like to show their body by wearing [ checked ]

- V-neck and sleeveless clothes [ checked ]

- Prefer tight and light-coloured clothes [ checked ]

- Attracted to men [ maybe ]

- Like to bring big handbags, similar to those used by women, when hanging out [ maybe ]

So based on the guidelines given by our Education Ministry, I think I've successfully identified.......


Related Posts with Thumbnails